Retabolil erekció. Retabolil - Vélemények


retabolil erekció

Please give Rating on my Extension Nandrolone erekció. Bejelentkezés Az injekció beadása után a nandrolon decanoate fokozatosan felszabadul az intramuszkuláris raktárból, majd hidrolizálva nandrolonba. Javallatok nandrolon decanoate Egy anabolikus szteroid. Bizonyos esetekben retabolil erekció disszeminált emlőrák a nők.

retabolil erekció

Csontritkulás miatt androgén hiány hypogonadal férfiaknál. Nem gyermekekszámára készült.

retabolil erekció

Ismert vagy feltételezett prosztata karcinóma és emlőkarcinóma a férfiban. Nem alkalmas női varúsbetegek alkalmazására, kivéve a disszeminált emlőrákban szenvedőket.

retabolil erekció

Ellenjavallt nephrosis vagy a nephrotikus fázisa nephritis, szív- nandrolone erekció veseelégtelenség, hypercalcaemia, ödéma, sárgaság, májbetegség károsodott bilirubin kiválasztás, here és májkarcinóma.

Adagolás és használati utasítás használata Nandrolon Decanoate Nandrolon Decanoate kell beadni mély intramuszkuláris injekció. Normál felnőtt adag: mg minden egy-2 hét.

Mellékhatások és különleges óvintézkedések: Virilizáció, amely úgy tűnik, az érzékeny nők rekedtség, akne, hirsutismus és a megnövekedett libidó; prepubertalis fiúknál az erekció és a fallikus megnagyobbodás gyakoribbak, a lányoknál pedig a szeméremszőrzet és a csikló hipertrófiájának növekedése. Rekedtség lehet az első tünete a vokális változás, amely a végén egy hosszú távú, néha visszafordíthatatlan mélyülése a hang. Termék részletei.

retabolil erekció