Pénisz étel


Keress receptre vagy hozzávalóra

Sült pénisz és emberhús. Lehet olykor azt sem tudjuk, hogy pénisz étel tálalnak elénk. A Blikk összegyűjtötte a világ valaha volt leggusztustalanabb ételeit.

Te megkóstolnád? Mindenki ezt nézi most!

  • Kambodzsa egy kisvárosa, Skuonba, vagy a helyiek által csak "Pókvárosnak" hívott település a tarantulák tenyésztésére és sütésére szakosodtak a helyiek.
  • A 20 legbizarrabb étel a világ minden tájáról | Érdekes Világ
  • Utazómajom | Különös pekingi ételek - Nemiszerv étterem
  • Természetes pénisznövelő módszerek Ördögék boltjának látogatói fittyet hánynak a szabályokra: így védik a birtokukat az akarattyaiak Minden kezelésnél azt állítják, az adott termék vagy eljárás hatékonyan megnöveli a férfi nemi szervet, de legalábbis elősegíti a keményebb és nagyobb erekciót.
  • Íme a Föld legbizarrabb ételei!
  • Создатель последнего шифра, который никто никогда не взломает.
  • «Прекрасное место для смерти, - подумал Халохот.

Kiderült, mekkora vagyonra tett szert élete során 1. Idén májusban bezártak egy nigériai éttermet mert emberhúst szolgáltak fel. A vendégeknek fogalmuk sem volt arról hogy mi van a tányérjukon, csak az tűnt fel nekik, hogy hihetetlen magas árat kértek el tőlük egy vacsoráért.

Persze, hogy bizarr!

Az anrabai vendéglátóhelyen vérző emberi fejeket talált a rendőrség műanyag zacskókba zárva. Hátborzongató, nem?

Pénisz étel

Egy nigériai étteremben a vendégeknek fogalmuk sem volt, hogy emberhúst tálaltak fel nekik Fotó: Thinkstock 2. Agyas szendvics.

pénisz étel

Missouriban, Indianaban és Ohioban igencsak népszerűnek számítanak az ilyen falatok, de már csak néhány étteremben kaphatóak. Eredetileg a szarvasmarhák agyát használták a recepthez, de a kergemarha-kór óta sertésből készítik el ezeket a furcsa szendvicseket, csemegeuborkával, hagymával, ketchuppal és mustárral tálalva.

pénisz étel

Óriás péniszek. Egy híres pekingi étteremben minden méretben találhatnak a vendégek péniszeket. Egy főt jak hímvesszője vagy egy juh ivarmirigyei több száz dollárba is kerülhetnek, de a kínaiak hisznek ezeknek a furcsa fogásoknak a jótékony hatásaiban.

FURCSA ALAPANYAG – BIKA PÉNISZ (pörkölt, leves)

Szerintük növeli a férfiak potenciáját és csodákat művel a nők bőrével. Kukacos sajt. A casu marzu egy szardíniai sajtspecialitás, amelybe a legyek belepetéznek és amikor a kukacok kikelnek akkor kezd el igazán erjedni a sajt.

pénisz étel

A pénisz étel előírások miatt azonban illegális lett ennek a tradicionális sajtnak a készítése. Lágy kacsamagzat. A Fülöp-szigeteken és Vietnámban gyakran bukkanhatunk ilyen bizarr ételekre az utcai árusoknál. A pici kacsákat néhány hétig hagyják fejlődni a tojásban, majd megfőzik és egy csipet sóval megeszik. Sült tarantula.

Akik irtóznak a pókoktól azoknak ez fogás a legszörnyűbb rémálmaik közé tartozik. Kambodzsában furcsa módon igencsak népszerűek a nyolc lábú szörnyecskék, főként óta amikor sokan éheztek az országban.

Surströmming A nagyvilág legkülönlegesebb ételkínálata sokakban undort kelthet, mert rengetegen elképzelni sem tudjuk, hogy ilyesmiket a szánkhoz vegyünk. Nem éppen nyálcsorgató fogások következnek, hanem a 20 legbizarrabb étel, amit sokszor a legbátrabbak sem kóstolnának meg, de az adott országban kulináris élvezetnek vagy akár hétköznapi ételnek számítanak. Balut Balut, azaz kacsaembrió. A pici kacsákat néhány hétig hagyják fejlődni a tojásban, majd az utcai árusok megfőzik, és felszolgálásig forró homokban tartják. A balut Ázsia több országában mindennapos étel, Vietnámban és a Fülöp-szigeteken utcai ételként fogyasztják, csemegeként.

Mivel a pókok önmagukban nincs jellegzetes ízük, fokhagymával és fűszerekkel szokták őket ízesíteni. Aki pókiszonytól szenved, aligha kóstolja meg a sült tarantulát Fotó: Thinkstock 7.

Ezt tényleg megeszik?

Emberi méhlepény smoothie. Kathryn Beale 41 20 fontért árulja lakása előtt az öklömnyi placentából készült italokat, amikről meggyőződése, hogy nagyon egészségesek.

pénisz étel