Pneumatikus pénisznövelő. bulvár, erotika, szexshop, szex, pornó


Piros vákuumhengerrel a masszívan álló férfiasságért.

hogyan lehet péniszet készíteni fából mi okozza a tartós merevedést

Az erekció elősegítése és megtartása céljára a merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak. Gyors pneumatikus pénisznövelő kibocsátási szeleppel, latex gyűrűvel, átlátszó tömlővel, és pneumatikus ballonnal termeli és fejti ki hatását a vákuum.

A szivattyú és tömlő között fémkapcsokat helyeztek el a hosszabb távú használhatóság miatt.

kicsi kakas és rossz merevedés remeg a péniszem

A működési elve egyszerű, a vákuum segítségével a vért a péniszbe kényszeríti, így merevedés érhető el vele. Merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak régebben a gyógyszerek és más eljárások megjelenése előtt ez volt az egyetlen reménye szexuális energiáik visszanyerésére.

szorítson gyűrűt a péniszhez bőr a péniszen

Eredetileg nem pénisznövelés volt a cél, inkább a lankadtság felélesztése, az erekciós, merevedési problémák leküzdése. Erre a célra pedig nagyon jól bevált.

Ám vigyázni kell használatával, mert a túl nagy vákuum akár maradandó károsodást is okozhat a férfiasságában. Ha szeretnél többet megtudni a péniszpumpáról látogass el személyesen Intim Cente sexshop üzletébeahol saját szemrevételezheted a péniszpumpa működését.

ma erekcióra van szükséged mit ihat az ember, ha nincs merevedés

Kedves eladók megmutatják neked a szívó hatását, sőt a hozzá kellő síkosítót is beszerezheted. Cím: Budapest, Károly krt. Ha nem érsz rá eljönni sex üzletünkbe a sex shop online webáruházunk kínálatából is válogathatsz kedvedre. Old Price: 4.

a masszázs erekciós pontjain hogyan lehet maximalizálni az erekciót