Pitypang felállítása


pitypang felállítása pénisz működik

Navigációs menü Rovarok pénisz, Pitypang felállítása Index Az agresszívebb nőstény egyedek rendelkeznek behatolásra alkalmas szervvel, és azzal gyűjtik be a félénkebb hímektől az értékes örökítőanyagot. Nem mindegyik állatfaj hím egyedének van pénisze, de mivel a testrészek evolúciója nagyon lassan megy végbe, nagyon jó okának kell lennie annak, hogy a Neotrogla curvata rovarfaj a nőstényeket ruházta fel a behatolás képességével.

A japán Hokkaido Egyetem rovatkutatója, Kazunori Yoshizawa rovarok pénisz véli, hogy megtalálta ennek a magyarázatát.

pitypang felállítása Erekciós problémáim vannak

Spermafalatok Amikor a bolhaméretű szárnyas rovarok párosodnak, a nőstény rászáll a hímre, és behatol a hátán lévő vékony genitáliába. A rovarok pénisz nemi szerv olyannyira rácsatlakozik a hímére, mintha egybe lennének nőve.

pitypang felállítása hogyan kell tolni a péniszt

Szex az állatvilágban — legérdekesebb felfedezései Amikor a kutatók megpróbálták szétválasztani az éppen párosodó egyedeket, a hímet véletlenül kettétépték, és a nemi szerve továbbra is erősen a nőstényére csatlakozott. A órán át tartó rovarszex végére rovarok pénisz nőstény egy könnycseppnyi spermiumot tud begyűjteni. A Neotrogla élőhelyén nagy a szárazság és kevés a táplálék, a nősténynek pedig sok tápanyagra van szüksége a szaporodáshoz.

pitypang felállítása férfi tag az erekció előtt és után

A hímek spermiuma pedig eléggé tápláló. Yoshizawának sikerült kimutatnia, hogy spermiuot nem csak szaporodásra használják: a nőstény egyedek akkor is elfogadnak a hímektől spermacsomagokat, amikor még túl fiatalok lennének a pitypang felállítása.

Pásztohy Panka: Pitypang kertészkedik (Részlet)

Mivel a hímeknek is sok energiájukba kerül a spermium legyártása, valószínűleg nem adják szívesen, úgyhogy a nőstényeknek taktikát kellett változtatniuk, hogy be tudják szerezni, ami nekik jár.

Yoshizawa és munkatársai most laboratóriumi körülmények közt is meg akarják vizsgálni az aprócska rovarok szaporodását, de még találniuk kell a kísérleti alanyokban valamilyen alternatív tápanyagot, hogy ne kelljen a barlangok egyetlen tápanyagforrásából, a denevérürülékből komolyabb készleteket felhalmozni.